Annostelutekniikan tuoteryhmä on ProMinentin toiminnan kulmakivi

ProMinent on kehittänyt annostelupumpun, josta yrityksen toiminta on lähtenyt liikkeelle. Vuosien myötä koko tuotevalikoima on laajentunut paljon, mutta laaja valikoima annostelupumppuja on se, mistä yritys tunnetaan edelleen parhaiten. Kun annosteltava kemikaali, paine ja tuottomäärä on tiedossa, löytyy valikoimastamme aika varmasti sopiva pumppu. Annostelutekniikan tuoteryhmän valikoimamme esitellään tässä tekstissä. 

Magneettikäyttöiset annostelupumput

Magneettikäyttöisiä kalvoannostelupumppuja käytetään kapasiteettialueella 0,74–80 l/h vastapaineella 25–2 baaria. Jotta lähes minkä tahansa nestemäisen kemikaalin annostelu olisi mahdollista, ProMinentin tuotetarjontaan kuuluu laaja valikoima eri annostusyksikön materiaaleja, joista pumput koostuvat.

Letkuannostelupumput

ProMinentilla on tuotevalikoimassa letkuannostelupumppuja tuottoalueelle 10 ml/h – 410 l/h ja maksimivastapaineelle 8 bar. ProMinentin käyttämät letkut vakuuttavat erityisesti ensiluokkaisella käyttöiällään ja hyvällä kemikaalinkestävyydellään. Letkuannostelupumppu on kehitetty vaihtoehdoksi kalvoannostelupumpulle. 

Moottorikäyttöiset annostelupumput

Moottorikäyttöisten kalvoannostelupumppujen on kestettävä paljon, toimittava luotettavasti. Tuotto on jopa 1000 l/h saakka painealueella 16-2 bar. Pumpuissa on patentoitu monikerrosturvakalvo, jonka ansiosta prosessi on turvallinen eikä vahinkotapauksessa kemikaalia pääse vuotamaan ympäristöön tai pumpun vaihteistoon. 

Prosessiannostelupumput

Petrokemian tai öljy- ja kaasuteollisuuden vaativissa sovelluksissa annostellaan myrkyllisiä, syövyttäviä ja syttyviä nesteitä. Näihin liittyvät riskit on ehdottomasti eliminoitava. Näissä käyttökohteissa on korkeat paineet ja äärimmäiset lämpötilat.  Tällaisiin kohteisiin ProMinentilla on tarjota laaja valikoima prosessiannostelupumppuja.

Säiliöt ja siirtopumput

Säiliöt on tarkoitettu nestemäisten kemikaalien säilyttämiseen, niitä on kokoluokissa 35-1500 litraa ja niihin saa kiinnitettyä annostelupumpun ja sekoittimen.

Mikäli nestettä on pumpattava säiliöstä A säiliöön B, avuksi tulee ProMinent-siirtopumppuvalikoima, johon kuuluu epäkeskoruuvipumppuja, keskipakopumppuja, lohkoroottoripumppuja, paineilmakäyttöisiä kaksoiskalvopumppuja ja tynnyripumppuja. Eri aineilla on erilaiset kemialliset ominaisuudet, jolloin myös aineiden siirtoon käytettävillä pumpuilla on oltava erilaiset toimintaperiaatteet. Pumpun on sovittava kyseessä olevalle nesteelle.

Tuote-esimerkki: Tynnyripumppu DULCO Trans 

Letkupumput

DULCO®flex-letkupumppuja on erilaisiin käyttökohteisiin. Pienet tyyppien DF2–DF4 pumput on suunniteltu erityisesti uima-altaiden, porealtaiden ja wellness-alueiden annostustehtäviin. Suuret letkupumput DFBa, DFCa sekä DFDa sopivat erityistehtäviin kaikkein korkeimmillakin syöttömäärillä ja paineilla laboratorioissa ja teollisuudessa. Kaikkien mallien toimintaperiaate on yksinkertainen, ja ne ovat erityisen helppoja ja turvallisia käyttää.

Annostusjärjestelmät

Vakioannostusjärjestelmät DULCODOS® ovat ProMinentin monivuotisen sovelluslähtöisen kehitystyön tulosta. ProMinent auttaa sinua säästämään kustannuksissa tarjoamalla huolellisesti harkittuja kokonaisratkaisuja.

Tuote-esimerkki: Annostusjärjestelmä DULCODOS® modular DSKa

Netzsch-tuotteet 

ProMinent Finland Oy on Netzschin virallinen maahantuoja Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat epäkeskoruuvipumput, lohkoroottoripumput, ruuvipumput, tynnyrin tyhjennysjärjestelmät ja murskausjärjestelmät.

Valikoimassa yli 100 000 tuotetta

ProMinentin pumppuvalikoima on erittäin laaja: meillä on yli 100 000 tuotetta ja rajattomat sovellusmahdollisuudet. Jotta löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan annostelupumpun, ProMinent on laatinut avuksesi Pumppuoppaan. Pumppuoppaan löydät täältä: www.pumppuopas.fi

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi ja ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top