Helppoutta ja käytännöllisyyttä vesilaitoksiin: Case Slatek & ProMinent

Mitä saadaan, kun yhdistetään Slatekin ohjauskeskukset ja ProMinentin laitteet? Vastaus: Helpompaa ja käytännöllisempää arkea kunnalliseen vesihuoltoon!

Slatek on suomalainen vuonna 1978 perustettu perheyritys, joka keskittyy kuntien vesilaitosten sähkö- ja automaatioteknisiin ratkaisuihin. Slatek on toimittanut yli 45 vuoden aikana ympäri Suomen ja ulkomaille jo tuhansia laitteistoja, jotka ovat osaltaan merkittävässä osassa kuntien asiakkaiden vedensaannissa sekä jäteveden puhdistuksessa. Yritys tarjoaa osaamisensa aina suunnittelusta käyttöönottoon.

Slatekin kehittämä ohjauskeskus on käyttäjäystävällinen

Slatek on kehittänyt oman ohjauskeskuksen, eli sähkö- ja automaatiokaapin, joka mahdollistaa helpomman arjen vesilaitosten henkilöstölle. ProMinentin tuotteilla vesilaitoksilla puolestaan mitataan veden laatua ja mahdollistetaan talousveden puhtaus, kloorin syöttö ja vastaava, ja nämä laitteet saadaankin helposti liitettyä ohjausjärjestelmään.

Ohjauskeskuksen käyttö ei vaadi pitkiä kursseja, vaan sitä oppii käyttämään lyhyen opastuksen jälkeen. Kun siis esimerkiksi tehokloorausyksikkö on liitetty ohjauskeskukseen, käyttäjän tarvitsee laittaa ainoastaan annosteltavan määrän tiedot, muu lasketaan automaattisesti.

ProMinentin laitteita toimitetaan myös pieniin vesilaitoksiin, joten helppokäyttöinen ohjauskeskus yhdessä ProMinentin laitteiden kanssa mahdollistaa matalan kynnyksen käyttöönoton paikoissa, jossa henkilöstöä ei välttämättä ole saatavilla niin laajasti kuin isommissa vesilaitoksissa. Helppokäyttöisyys on erityisen tärkeää tilanteessa, kun akuutti tehoklooraus on ajankohtaista, jolloin sen pystyy tekemään ilman pitkiä koulutuksia. Ohjauskeskukseen saa liitettyä muidenkin valmistajan laitteita, mutta lähtökohtaisesti ne ovat yhteensopivat ProMinentin laitteille.

ProMinentin tuotteet tärkeässä osassa Slatekin ratkaisuja

Yhteistyötä ProMinent ja Slatek ovat tehneet jo vuosikymmeniä. Slatekin Matti Huuki ja Arto Kammonen kertovat, että yhteistyö ProMinentin kanssa on toiminut moitteetta ja aina saa apua, mikäli hankaluuksia ilmaantuu eteen. Lisäksi tuotteita on hyvin saatavilla ja niiden laatu on ensiluokkaista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top