ProMinentin kesätyöntekijän päiväkirja

Inka Laine oli ProMinent Finlandilla kesätöissä kesä-heinäkuussa ja kirjoitti päiväkirjaa ajaltaan. Tässä blogitekstissä Inka kertoo kokemuksistaan ja työtehtävistään ProMinentin toimistolla!

1. & 2. VIIKKO

”Aloitin tänään kesätyöni ProMinent Finland Oy:lla, johon olin tutustumassa TET-jaksollani viime vuonna. TET-kokemukseni oli ihan huippu, joten minusta oli kiva päästä tänne uudestaan!

Aloitimme työt käymällä läpi asioita, joita seuraavan neljän viikon aikana tulen tekemään. Sen jälkeen meillä oli palaveri etäyhteydellä, sillä koronaviruksen takia osa tekee töitä kotona. Teimme tänään myös tietokonetunnukset, joiden avulla voin tehdä itsekin töitä kotona tarvittaessa, ja samalla kävimme läpi myös muutaman sovelluksen perusasiat.”

”Ensimmäisen viikon aikana pääsin tekemään paljon erilaisia tehtäviä, joista osa on jo minulle syksyltä tuttuja. Tuttuja tehtäviä ovat esimerkiksi tuotekuvastojen lajittelu ja paperien leimaus, uusia ovat olleet tietokonehommat. ProMinent täytti tänä vuonna 60 vuotta, joten juhlavuoden kunniaksi kaikki kesävisaan vastanneet saavat pallon tai ovat mukana kesäkassin arvonnassa. Olen päässyt muokkaamaan kesävisaan liittyviä NAV- ja Excel-taulukoita, joiden avulla saamme tehtyä osoitetarrat paketteihin. Sitten, kun paketit tulevat, pakkaan niihin pallot sekä flyerit, ja viiteen pakettiin yllätyksen.

Paketteja odotellessa olen tehnyt jonkun verran paperi- ja tietokonejuttuja. Olen skannannut ja leimannut papereita, ja lajitellut tietokoneella olevia kansioita. Mulla on ollut tosi kivaa täällä ja aika on mennyt ihan hurjan nopeasti, ollaan jo melkein puolessa välissä!”

3. & 4. VIIKKO

”Nyt olen muutaman päivän pakkaillut palloja, joista 300 onkin jo lähtövalmiina. Olen tässä ohella tehnyt myös muita tehtäviä, kuten vähän siivoillut sekä suunnitellut saatekirjeen kesäkassiarvonnan yllätyspakettien voittajille.

Kun on mennyt viisi päivää pakettien tulosta (jos viikonloppua ei lasketa), kaikki paketit ovat valmiita. Olen ehtinyt myös jatkaa kansioiden siivousta ja laskea Excel-taulukoita.”

”Viimeisten työpäivien aikana olen tehnyt jo aiemmin tutuksi tulleita juttuja, sekä lisännyt ja poistellut kontakteja NAV:ista, laskenut kertoimia ja kilomääriä Excelissä. Olen myös muutaman kerran päässyt shoppailemaan tuotteita tänne, jotka saapuivatkin eilen.

Mulla oli ihan huikeat neljä viikkoa ja työyhteisö on ollut ihan mahtava, ja seuraavaksi on aika siirtyä kesälomalle!”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top