ProMinentin TOMAL-toimituksia ympäri Suomen!

TOMALin polymeerin- ja kalkinannostustuotteet ovat kuuluneet ProMinentin valikoimaan vuodesta 2005 lähtien, kun TOMAL AB ostettiin osaksi ProMinent-konsernia.

Olemmekin ProMinent Finlandissa toteuttaneet viime vuosien aikana yli sata erilaista kiintoaineen annostelu- ja valmistusjärjestelmää yksittäisestä laitteesta aina vaativimpiin ja kustomoituihin laitekokonaisuuksiin asti.

Helsingistä Kittilään – ja kymmeniin kuntiin siinä välillä!

Toimituksia on tehty lukuisiin kuntiin, esimerkiksi:

Viitasaari, Jyväskylä, Asikkala, Forssa, Heinola, Espoo, Helsinki, Iisalmi, Juuka, Kirkkonummi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Siilinjärvi, Laihia, Lappeenranta, Luumäki, Mäntsälä, Nurmijärvi, Orimattila, Outokumpu, Porvoo, Rauma, Salo, Tampere, Turku, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Kalajoki, Pälkäne, Haapavesi, Kittilä, Oulu

Esimerkkejä TOMAL-toimituksista

Espoon Blominmäen jätevedenpuhdistamolle polymeeriasemia ja kalkkilaitteistoja

Viime vuoden suurimpia toimituksiamme ovat muun muassa Espoon Blominmäen uuden jätevesilaitoksen polymeeri- ja kalkkilaitteet sekä erilaiset vaativat ja asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut pääasiassa kalkin, polymeerin sekä urean ja alumiinisulfaatin syöttöön. Uuteen Blominmäen jätevedenpuhdistamoon toimitettiinkin 6 kustomoitua PolyRex 8,4 polymeeriasemaa ja kalkkilaitteisto 200 metrin siirtolinjalla.

Jyväskylän puhdistamolla on käytössä lukuisia TOMALin laitteistoja

Jyväskylään toimitetussa TOMAL-kalsiittiasemassa on sadan kuutiometrin varastointisiilo, kalsiitin kuiva-annostelija, ruuvikuljetin, alkalointikemikaalin sekoitussäiliö, paikallisohjauskeskus ja kolme Dulcoflex-letkupumppua alkalointikemikaalin pumppaukseen. ProMinentin toimittamia laitteistoja ovat myös kemikaalien käsittelyyn hankitut TOMAL-laitteistot, joita puhdistamolla on useita: kuivauslinkojen polymeerin valmistus ja annostelu, jälkiselkeytyksen polymeerin valmistusasema ja annostelu sekä tertiäärikäsittelyssä kiekkosuodattimien polymeerin valmistus ja annostelu.

Orimattilassa on käytössä Tomal PolyRex 2.0

Orimattila

Orimattilan jätevedenpuhdistamo vaihtoi kesällä 2021 vanhan laitteensa uuteen, ProMinentin toimittamaan Tomal PolyRex 2.0:aan. Annostusjärjestelmä PolyRex on kaksikerroksinen valmistusasema nestemäisten ja jauhemaisten polymeerien prosessointiin. Se koostuu syöttö- ja sekoitinyksiköstä sekä kahdesta säiliöstä, jotka on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Annostusjärjestelmän avulla polymeerit käytetään optimaalisesti hyväksi. Orimattilassa PolyRexiä käytetään lietteen kuivatukseen sekä jälkiselkeytykseen.

Palvelemme ympäri Suomen!

Mikäli teillä on suunnitteilla jokin polymeerin syöttöön tai kuiva-annostukseen liittyvä hankinta, niin autamme teitä mielellämme alusta alkaen. Ota yhteyttä Villeen, kiljander.ville@prominent.com.

Lue lisää TOMAL-tuotteistamme.

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top