ProMinent on tunnettu vedenkäsittelyyn ja annosteluun liittyvistä ratkaisuistaan. Yksittäisten laitteiden lisäksi ProMinent tarjoaa myös laajempien kokonaisuuksien suunnittelun sekä toimituksen. Näitä kokonaisuuksia ovat esimerkiksi räätälöidyt annostusasemat.

Mikä on annostusasema?

Annostusasema on helposti asennettava, valmis kokonaisuus. Mittaukset ja annostuspumput tarvittavine säiliöineen ja venttiiliryhmineen on rakennettu yhdelle alustalle kokonaisuudeksi, jolloin yhdestä pisteestä saadaan annostus moneen erilaiseen kohteeseen. Annostusasema on paitsi luotettava ja toimitusvarma, myös täysin räätälöity: annostusmäärät ja säiliökoot räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

ProMinent toimittaa kaiken annostusaseman käyttöön tarvittavan

ProMinentin toimituslaajuuteen kuuluu lisäksi myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien osia. Tarjoamme asiakkaillemme koneikkojen mukana tarvittaessa myös kansainvälisen dokumentaation sisältäen laitekohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet, täydelliset varaosaluettelot, CE-vaatimusten mukaiset todistukset koneikoista ja yksittäisistä laitteista, täydelliset rakennekuvat, tarvittaessa jopa 3D-mallinnuksineen ja osaluetteloineen. Annostusaseman saat aina ”avaimet käteen” -toimituksena!

Vahva kokemus annostusasemien ja -koneikkojen toimittamisesta

ProMinent Finland Oy toimittaa voimalaitoskoneikkoja maailmanlaajuisesti suomalaisten asiakasyritysten kautta. Maailmalaajuinen tytäryhtiö- ja agenttiverkostomme takaa palvelut kuten käyttöönoton ja huollon paikallisella kielellä myös paikan päällä. Olemme toimittaneet koneikkoja mm. Kiinaan, Indonesiaan, Portugaliin, Belgiaan, Ruotsiin, Brasiliaan, Puolaan, Norjaan, Hollantiin, Iso-Britanniaan, Espanjaan ja Saksaan.

Haluatko kuulla lisää annostusasemista ja koneikoista? Ota yhteyttä ProMinent Finland Oy:n Mika Kasuriseen, mika.kasurinen@prominent.fi.