Koneikko ja annostusasema räätälöidään aina tarpeen mukaan

ProMinent on tunnettu vedenkäsittelyyn ja annosteluun liittyvistä ratkaisuistaan. Yksittäisten laitteiden lisäksi ProMinent tarjoaa myös laajempien kokonaisuuksien suunnittelun sekä toimituksen. Näitä kokonaisuuksia ovat esimerkiksi räätälöity annostusasema ja koneikko.

Mikä on annostusasema?

Annostusasema on helposti asennettava, valmis kokonaisuus. Mittaukset ja annostuspumput tarvittavine säiliöineen ja venttiiliryhmineen on rakennettu yhdelle alustalle kokonaisuudeksi, jolloin yhdestä pisteestä saadaan annostus moneen erilaiseen kohteeseen. Annostusasema on paitsi luotettava ja toimitusvarma, myös täysin räätälöity: annostusmäärät ja säiliökoot räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

ProMinent toimittaa kaiken koneikon ja annostusaseman käyttöön tarvittavan

ProMinentin toimituslaajuuteen kuuluu lisäksi myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien osia. Tarjoamme asiakkaillemme koneikkojen mukana tarvittaessa myös kansainvälisen dokumentaation sisältäen laitekohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet, täydelliset varaosaluettelot, CE-vaatimusten mukaiset todistukset koneikoista ja yksittäisistä laitteista, täydelliset rakennekuvat, tarvittaessa jopa 3D-mallinnuksineen ja osaluetteloineen. Annostusaseman saat aina ”avaimet käteen” -toimituksena!

Vahva kokemus annostusasemien ja -koneikkojen toimittamisesta

ProMinent Finland Oy toimittaa voimalaitoskoneikkoja maailmanlaajuisesti suomalaisten asiakasyritysten kautta. Maailmalaajuinen tytäryhtiö- ja agenttiverkostomme takaa palvelut kuten käyttöönoton ja huollon paikallisella kielellä myös paikan päällä. Olemme toimittaneet koneikkoja mm. Kiinaan, Indonesiaan, Portugaliin, Belgiaan, Ruotsiin, Brasiliaan, Puolaan, Norjaan, Hollantiin, Iso-Britanniaan, Espanjaan ja Saksaan.

Kiinnostaako räätälöity annostusasema tai koneikko? Ole yhteydessä meihin!
Lue lisää annostusasemista ja koneikoista täältä.
Tutustu muihin Promisti-blogin teksteihin täällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mika Kasurinen kertoo ratkaisuista lisää, ota yhteyttä kasurinen.mika@prominent.com tai +358 40 450 6625.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top