Antureiden läpivirtauskotelo BAMa – iF DESIGN AWARD 2023:n voittanut uutuustuote!

Yhdistä anturit joustavasti vedenkäsittelyprosesseihin läpivirtauskotelon avulla!

BAMa on ProMinentin uusi anturien läpivirtauskotelo. Tässä tekstissä kerrotaan, mitä BAMan ominaisuuksiin kuuluu, missä sovelluksissa sitä käytetään ja kuinka se on parempi kuin edeltäjänsä!

BAMa korvaa DGMA-mallin

DGMA

Modulaarinen ohivirtausarmatuuri BAMa sisältää anturit paikallista vedenkäsittelyä varten. . Se asennetaan prosessin pääjohdon ohivirtaukseen ja se on saatavana erilaisina versioina moniin vedenkäsittelyn käyttökohteisiin – mm. juomaveden käsittelyyn, uimahallien vedenkäsittelyyn ja teollisuuden veden käsittelyyn.

Läpivirtauskotelo BAMa korvaa sen 20 vuotta käytössä olleen edeltäjänsä, DGMA-mallin. Edeltäjäänsä verrattuna materiaaleja ja käytettävyyttä on parannettu. 

Parannukset BAMassa DGMA-malliin verrattuna

 • Näyteveden tarve vain 5 – 25 l/h ns. puhtaan veden sovelluksissa
 • Suuremmat virtauskanavat verrattuna DGMa malliin
 • Uusi valmistusmateriaali SAN (styreeni-akryylinitriili)
  • Korkeampi käyttölämpötila: Tmax 70 °C @ max. 3 bar
  • Korkeampi käyttöpaine: pmax 7 bar @ max. 20 °C
 • Hyvä kemiallinen kestävyys

BAMan ominaisuuksia

Moduleista koostuva anturien läpivirtauskotelo BAMa voidaan koota useista erilaisista komponenteista optimaaliseksi kokonaisuudeksi.

Anturimoduulin rakenne 

Käyttökohteesta riippuen läpivirtauskotelo on valittavissa erilaisina versioina:

 • Näyteveden säästämiseksi: Puhdasta vettä varten BAMa-versio mahdollistaa kaikkien virtauksesta riippuvien antureiden käyttämisen alueella 5…25 l/h. Tästä hyötyvät käyttökohteet, joissa ei ole näyteveden palautusta, esim. juomaveden valvonta tai vesi juomien valmistuksessa.
 • Hieman kiinteitä aineksia sisältävälle näytevedelle palautuksella prosessiin: Tätä versiota voidaan käyttää välillä 20…60 l/h, jolloin armatuurien ja antureiden on oltava itsepuhdistuvia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi vedenkäsittelyprosessit uima-altaissa ja kylpylöissä.
 • Hieman kiinteitä aineksia sisältävällä näytevedellä ja / tai korkeissa lämpötila- ja painevaatimuksissa: Tämä BAMa-konfiguraatio on suunniteltu käytettäväksi 20…100 l/h -virtauksissa ja sitä voidaan käyttää käyttökohteissa, kuten esimerkiksi teollisuuden vedenkäsittelyssä. 

BAMa voitti iF DESIGN AWARD 2023 Gold -palkinnon

ProMinent voitti BAMalla iF DESIGN AWARD 2023 Gold -palkinnon. iF DESIGN AWARD on järjestetty vuodesta 1954 ja on maailmanlaajuisesti tunnettu. BAMa voitti kultaa kategoriassa ”Teollisuus/työkalut”. Palkinto on hieno tunnustus ProMinentille ja osoitus yrityksen jatkuvasta kehityksestä!

Lue lisää BAMasta ProMinentin verkkosivuilta.

Tutustu myös mittaus-, säätö- ja anturitekniikan kokonaisuuteen.

Kesäkalenterin arvonta

Osallistu ProMinentin uistinten arvontaan täyttämällä alla oleva lomake.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

  Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

  Go to Top