ProMinentin kesäkalenteri

Kesä alkoi ja ProMinentin kesäkalenterin ensimmäinen luukku aukesi 27.5.! ProMinentin kesäkalenterista löydät kiinnostavia tuoteuutuuksiamme, alennuksia, vinkkejä ja hauskan kesäisen kisan!

27.5.

Kesä on pian täällä! Mitä olisikaan kesä ilman uima-altaita ja uimista? Uutuustuotteemme uima-allaspuolelle on Annostelujärjestelmä DULCODOS Pool Professional, joka huolehtii kirkkaasta veden laadusta ja laskee käyttökustannuksia Eco!Moden ansiosta.

Lue lisää

28.5.

Olethan muistanut huollot ja varaosat ennen lomille lähtöä? Ennakoiva huolto on tärkeää, jotta saat lomailtua rauhassa. Meiltä saatte alkuperäiset varaosat sekä panostamme huoltopalvelujen laatuun ja moninaisuuteen.

Ota yhteyttä huoltoon, jos haluat kuulla lisää:
fi-huolto@prominent.com tai +358 44 732 4011.

29.5.

Tuoteuutuus: DULCOLEVEL – tutkaan perustuva pinnanmittaus nyt vain 550 €

Kemikaalien hallinta voi olla helppoa uuden tutkaohjatun DULCOLEVEL-pinnanmittauksen avulla. Nyt saat Dulcolevelin alennushintaan 550 €! Ota yhteyttä fi-prominent@prominent.com.

Lue lisää

30.5.

Arvonta & kiinnostavaa kesälukemista Promisti-blogissa!

Olemme julkaisseet vuosien varrella lukuisia kiinnostavia tekstejä annosteluun ja vedenkäsittelyyn liittyen Promisti-blogissamme – jos et vielä ole lukenut niitä kaikkia, niin kesällä on hyvää aikaa siihen.

Nyt voit saada Prominentin uistimen itsellesi! Nopeimmat 10 lomakkeen täyttänyttä saavat uistimet ja lisäksi arvomme 10 uistinta kaikkien osallistujien kesken. Etsi blogistamme teksti ”Antureiden läpivirtauskotelo BAMa – iF DESIGN AWARD 2023:n voittanut uutuustuote!” ja täytä tekstin lopussa oleva lomake. Arvonta suoritetaan 10.6. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

31.5.

Tuoteuutuus: Antureiden läpivirtauskotelo BAMa -50 %, kun päivität vanhan kotelon uuteen

BAMa on ProMinentin uusi anturien läpivirtauskotelo, joka korvaa sen 20 vuotta käytössä olleen edeltäjänsä, DGMA-mallin. Suosittelemmekin vaihtamaan nyt vanhan uuteen, saat BaMasta tuntuvan -50% alennuksen!
Ota yhteyttä fi-prominent@prominent.com.

Lue lisää

1.6.

NYT alkaa kesä! Ja ProMinentin kalastusaiheinen kisa starttaa!

Kesä on mahtavaa aikaa kalastaa ja tämän innoittamana järjestämme kalakisan. Lähetä kalastusteemainen kuva temmes.anja@prominent.com 1.8. mennessä niin osallistut Muurikka-sähkösavustimen arvontaan! Kuvia julkaistaan ProMinentin LinkedIn-sivulla, joten seuraile LinkedIn-tiliämme.

Ps. Jos sinulla ei vielä ole ProMinentin uistinta, kannattaa kurkata kesäkalenterin 30.5. luukku!

30.5. luukun arvontojen voittajat ovat selvillä ja onnekkaat voittajat ovat

Petteri K. Tampere
Anni N. Pori
Lasse N. Lahti
Janne H Kyröskoski
Lassi K. Valkeakoski
Terhi R. Rauma
Ilkka T. Kuopio
Miikka M. Sirkka
Jorma H. Nokia
Teemu O. Keuruu
Juha K. Helsinki
Janne C. Soini
Simo K. Lappeenranta
Tuomo L. Hankasalmi
Hannu S. Pirkkala
Jouko S. Laihia
Simo L. Lappeenranta
Tuomas T. Jämijärvi
Arno S. Myllykoski
Satu F. Varkaus

ProMinetin uistimilla ollaan saatu jo tänä kesänä kalaa – katso 1.6. luukun kalakisa ja osallistu!