Kesällä risteillään – ja risteilyaluksilta löytyy monipuolisesti ProMinentin tuotteita!

Kesä on risteilyjen kulta-aikaa ja tänäkin kesänä lukuisat suomalaiset suuntaavat laivalla Itämerelle. Mutta tiesitkö, että lähes kaikilta Suomessakin liikennöiviltä risteilyaluksilta löytyy ProMinentin valmistamia tuotteita?

Ratkaisuja risteilyaluksille ympäri maailman

 

 

 

 

 

 

 

ProMinentin ratkaisuja kemikaalien annosteluun ja vedenkäsittelyyn hyödynnetään lähes kaikilla maailman risteilylaivoilla. Luotettavat vedenkäsittelyratkaisut ovat välttämättömiä, sillä risteilylaivoilla, lautoilla ja luksusjahdeilla on suuri tarve puhtaalle vedelle. ProMinentin tuotteilla voidaan varmistaa, että risteilylaivoilla on hygieenisen puhdas juomavesi sekä puhtaat uima-altaat!

ProMinentin ratkaisuja risteilyaluksiin

1) Juomavesi

Yksi mahdollisuus juomaveden saamiseen laivoille on muuttaa juomakelvoton merivesi juomavedeksi esimerkiksi käänteisosmoosilaitteistojen avulla. Toinen vaihtoehto on, että laivat tankkaavat veden satamien kunnallisista vesiverkostoista. Molemmissa tapauksissa vesi desinfioidaan kloorilla, ja vesiarvoja voidaan hallinnoida ProMinentin mittaus- ja säätötekniikalla.

2) Uima-altaat ja porealtaat

Uima-altaiden ja porealtaiden hygieenisesti moitteeton vesi takaa huolettoman uintikokemuksen laivalla. Esimerkiksi altaiden veden pH- ja klooriarvoja tulisi tarkkailla jatkuvasti, johon ProMinentilta löytyy sopivat ratkaisut aina antureista säätimiin ja annostelupumppuihin asti. Laitteet on valmistettu ProMinentin omilla tehtailla, ja ne toimivat täysin automaattisesti. Näin vesihuolto on aina turvattu myös aamun ja illan ruuhka-aikoina.

3) Laivojen rikkipäästöjen vähentäminen

Laivojen rikkipäästöt kiristyvät kansainvälisen merenkulkujärjestö IMO:n ja EU:n asettamien vaatimusten mukaisesti. Yhtenä vaihtoehtona rikkipäästöjen vähentämiseksi on savukaasujen peseminen märkäpesurilla. ProMinent valmistaa ja toimittaa muun muassa lipeän annostelujärjestelmiä ja annostelupumppuja laivojen savukaasujen puhdistusjärjestelmiin.

Viime vuosien aikana ProMinent on ollut mukana useassa kymmenessä hankkeessa, joissa uusiin ja vanhoihin laivoihin rakennetaan savukaasupesureita. Olemme omalla annostelutekniikan osaamisellamme mukana rakentamassa puhtaampaa ja turvallisempaa tulevaisuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jukka Nieminen kertoo ratkaisuista lisää, ota yhteyttä nieminen.jukka@prominent.com tai +358 40 455 7863.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top