Muista Netzcsh-pumppujen ennakoiva huolto ja varaosien vaihto!

Kaikkien laitteiden ennakoiva huolto on tärkeää, niin myös Netzsch-pumppujen! Kun tekee ennakoivaa huoltoa ja vaihtaa varaosat säännöllisesti, varmistaa, että laitteet toimivat moitteettomasti mahdollisimman pitkään. Ennakoiva huolto säästää pitkässä juoksussa rahaa ja aikaa. Netzsch-konserni on valmistanut yli miljoona pumppua, joiden luotettavan toiminnan takaavat säännöllisesti vaihdetut alkuperäiset varaosat.

Mitä Netzcsh-pumpuissa kannattaa varmistaa erityisesti?

Siihen, miten usein pumpussa on huoltotarvetta, vaikuttaa esimerkiksi se, onko pumppu jatkuvasti käytössä ja millaisissa olosuhteissa. Pumppujen kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti, jotta huomaa heti, kun huoltotarpeita on. Kun pumppu vaatii osien vaihtoa, se ei yleensä enää tuota yhtä tehokkaasti kuin aikaisemmin.

Staattori, roottori, nivelet ja akselitiiviste ovat ratkaisevan tärkeitä pumpun kapasiteetin ja optimaalisen toiminnan säilyttämisen kannalta. Roottorin ja staattorin tavoin nivelet ovat alttiita kulumiselle. Käyttämällä tarkasti yhteensopivia NEMO®-nivelosia, tiivisteitä ja voiteluaineita kuluminen voidaan minimoida. Staattoreiden, roottoreiden ja nivelten kunto on tärkeää tarkastaa säännöllisesti. Huollon yhteydessä on suositeltavaa vaihtaa nivelosat uusiin käytettyjen nivelten takaisinasentamisen sijaan.

Myös huoltoajoilla on eroja pumpusta riippuen. Esimerkiksi Netzschin NEMO®-epäkeskoruuvipumppu FSIP®-versiona säästää puolet huoltoajasta, kun se voidaan huoltaa linjasta irrottamatta. FSIP®-teknologia on myös sovitettavissa jälkikäteen BY- ja SY-sarjan pumppuihin.

Alkuperäisten staattoreiden ja roottoreiden varaosien käytössä on paljon hyötyjä

Alkuperäisten staattoreiden ja roottoreiden varaosien käytössä on paljon hyötyjä ja etuja. Aitojen NEMOLAST®-staattoreiden ja Netzsch-roottoreiden käytöstä saadut hyödyt ovat seuraavat:

  • Taloudellisuus ja alhaiset elinkaarikustannukset
  • Turvallinen prosessi ja lyhyet seisakit
  • Vähäisen kulumisen myötä saavutettu pitkä käyttöikä
  • Alhaiset energiakustannukset korkean hyötysuhteen ansiosta
  • Vähäinen sykkivyys roottorin tarkan profiilin ansiosta
  • Nopea virtaus, vakaa paine ja annostelutarkkuus laajan kierroslukualueen ansiosta
  • Korkea kemikaalien ja lämpötilan kestävyys

Saat alkuperäiset Netzsch-varaosat ProMinent Finlandilta!

Suosittelemme pitämään aina varastossa varaosapakettia, joka sisältää roottorin, staattorin, kytkintangon, akselitiivisteen sekä nivelosat. Varaosia tulee säilyttää kuivassa ympäristössä sisätiloissa, jonka lämpötila on vähintään -10 °C ja enintään +15 °C.

ProMinent Finland toimii Suomessa ainoana virallisena Netzsch-alkuperäistuotteiden maahantuojana, joten hankkimalla varaosat suoraan meiltä varmistatte, että Netzsch-pumppunne toimii moitteettomasti jatkossakin!

ProMinent auttaa huoltoasioissa

ProMinent haluaa panostaa huoltopalvelujen laatuun ja moninaisuuteen. Sen lisäksi, että saat meiltä yleisimmät varaosat suoraan hyllystä, tarvittaessa tulemme paikan päälle huoltamaan laitteenne.

Lue Netzsch-pumpuista lisää sivuiltamme.

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa.

Ole yhteydessä varaosiin liittyen:

Satu Helosvuori paperiteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja muiden teollisten sovellusten osalta.
helosvuori.satu@prominent.com tai +358 40 905 2767.

Anja Temmes kunnallisen vesihuollon osalta.
temmes.anja@prominent.com tai +358 50 307 1126

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top