Osallistu pH- ja redox-antureiden kierrätyskampanjaan lähettämällä vanhat anturisi meille – saat tilata uuden vain 120 eurolla!

Kierrätys on tärkeää teollisuudessa, sillä se auttaa säästämään luonnonvaroja, vähentämään ympäristöhaittoja, säästämään energiaa ja rahaa sekä edistämään kestävää kehitystä. Voisitteko tekin parantaa kierrätysastettanne esimerkiksi antamalla antureita kierrätykseen?

Kuusakoski Oy kaipaa antureiden elektrodeja kierrätykseen

Kuusakoski Oy:n Arsi Saukkola oli vuosien mittaan pohtinut pH- ja redox-antureiden elektrodien kierrätystä ja heitti hiljattain ajatuksen ilmoille ProMinentille: voisiko antureiden kierrätysastetta parantaa?

Hän oli havainnut, että elektrodit jäävät helposti nurkkiin lojumaan käyttäjillä teollisuudessa, vesilaitoksilla sekä laboratorioissa. Monelle tämä on tuttua: ajatellaan, että mitään ei parane heittää pois, jos joskus tarvitseekin. Saukkolan kokemuksen mukaan sitä ”ehkä joskus” -tilannetta ei ikinä tule. Anturit yleisimmin päätyvät vaarallisena jätteenä hävitettäviksi tai sekajätteeseen.

Kuitenkin anturitkin voitaisiin ottaa uusiokäyttöön aiempaa kokonaisvaltaisemmin ja saada arvokkaat metallit hyötykäyttöön. Koetuotannossa havaittiinkin, että elektrodeissa on merkittävä määrä jalometalleja (hopeaa, kultaa, platinaa), ja ne soveltuvat mainiosti Kuusakosken kierrätysprosesseihin. Yksittäinen elektrodi ei paljoa paina, mutta suuremmassa määrässä, kaapeleineen, liittimineen pienistä puroista kertyy isot määrät.

Osallistu kierrätyskampanjaan ja lähetä vanhat ph- ja redox-anturisi meille!

ProMinent on nyt ottanut haasteen vastaan ja aloittanut kierrätyskampanjan: lähetä vanhat anturit meille, niin lähetämme ne kootusti Kuusakoskelle! Päivitämme kampanjasivullemme säännöllisesti lähetettyjen antureiden määrän sekä antureita lähettäneet yritykset tämän vuoden loppuun asti.

Jos teillä siis lojuu tarpeettomia ph- ja redox-antureita nurkissa tai laatikoissa, niin toimi näin:

1. Kerää ne yhteen
2. Täytä lomake täällä
3. Anna anturit ProMinentin yhteyshenkilöllesi (mikäli tiedät, että ProMinentilta joku on tulossa käymään) tai lähetä ne kootusti meille osoitteeseen:

Anja Temmes / ProMinent Finland
Orapihlajatie 39
00320 Helsinki

Anja Temmes / ProMinent Finland
Orapihlajatie 39
00320 Helsinki

Kirjoita kuoren päälle ”Kierrätyskampanja”. Jos asiaan liittyen tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä Anja Temmekseen, temmes.anja@prominent.com.

Me haastamme kaikki miettimään laajemminkin, miten voisitte muutenkin parantaa kierrätysastettanne!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top