pH-anturin kalibroinnin ohje DULCOMETER Compact- ja DULCOMETER D1Cb -säätimille

pH-antureiden kalibroinnista tulee usein ProMinentille kysymyksiä, siispä päätimme koota pH-antureiden kalibrointiohjeet yhteen paikkaan. Tässä tekstissä käydään läpi DULCOMETER Compactin sekä DULCOMETER D1Cb:n ohjeet. On tärkeää, että kalibroitaessa puhdistetaan anturi vedellä sen jälkeen, kun sitä on käytetty kalibrointiluoksessa ja se on paineltava kuivaksi, eli hangata ei saa.

DULCOMETER® Compact

Täsmällinen mittaus ja annostelu on mahdollista vain, kun anturit toimivat moitteettomasti. 2 pisteen kalibroinnin suorittamista suositellaan.

Kalibroinnin aikana: DULCOMETER® Compact -säädin asettaa asetuslähdön arvoon ”0”. Poikkeus: Jos asetettuna on peruskuorma tai manuaalinen säätösuure. Se pysyy aktiivisena. Normisignaalilähtö mA jäädytetään. Kun kalibrointi/tarkastus on suoritettu, kaikki mittausarvoa koskevat virhehaut aloitetaan uudelleen. DULCOMETER® Compact -säädin tallentaa määritetyt nollapisteen ja jyrkkyyden tiedot onnistuneen kalibroinnin jälkeen.

DULCOMETER D1Cb

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Jos teillä tulee anturien kalibroinnissa ongelmia, ole yhteyksissä huoltoon +358 44 732 4011, fi-huolto@prominent.com Lue tuotteista lisää sivuiltamme www.prominent.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top