ProMinentin digitaalisten ratkaisujen tuoteryhmä on kattava pilvipohjainen kokonaisuus

ProMinentin digitaalisten palveluiden tuoteryhmä on nimeltään DULCOnneX. DULCOnneX on älykäs kokonaisratkaisu laitteistokomponenttien digitaalista verkottamista varten. Se koostuu neljästä komponentista, jotka ovat DULCOnneX Platform, DULCOnneX Gateway, DULCOnneX API ja mobiilisovellus DULCOnneX Blue.

DULCOnneX Gateway ja DULCOnneX Platform mahdollistavat pääsyn DULCOnneX Cloud -pilvitallennuspaikassa oleviin laitteistoihisi, DULCOnneX APIn avulla voit hakea laitteistotietosi raakamuodossa ja integroida datan muihin digitaalisiin ratkaisuihin. DULCOnneX Blue -mobiilisovelluksen kautta verkotettavia järjestelmiä voidaan ohjata älypuhelimen avulla Bluetoothilla.

DULCOnnex Platform tiedonhallintaan

DULCOnneX Platform on selainpohjainen tietojenhallintaratkaisu, jolla voidaan valvoa palveluun kytkettyjä tietoja turvallisesti ja luotettavasti etänä. Platform-palveluun pääset kirjautumalla selaimellasi joko älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella mistä tahansa ja asentamatta lisäohjelmistoja. Henkilökohtaisen asiakastilin kautta käyttäjän saatavilla on lukuisia lisätoimintoja ja etuja.

DULCOnnex Gateway tiedonkeruuseen (IIoT)

DULCOnneX Gateway yhdistää laitteesi ja siirtää laitteistojen tiedot turvallisesti ja luotettavasti DULCOnneX Cloud -pilvitallennuspaikkaan. Laitedata salataan SSL/TLS-salausprotokollalla ja lähetetään suojatun WLAN-yhteyden avulla saatavilla olevaan paikalliseen yhteyspisteeseen, jossa on internetyhteys. Tästä yhteyspisteestä salattu datavirta siirretään suojatun internetyhteyden kautta DULCOnneX Cloud -pilvitallennuspaikkaan.

DULCOnnex API tiedonsiirtoon

DULCOnneX API -toiminto on saatavilla lisävarusteena DULCOnneXiin, ja se mahdollistaa sinulle pääsyn laitteistojesi raakatietoihin. Ne voidaan integroida olemassa oleviin paikallisiin prosessinohjausjärjestelmiin tai haluttuihin kolmansien osapuolten digitaalisiin ratkaisuihin. Teknisenä ratkaisuna tässä toimii hyvin ns. pull-API, joka tarjoaa parhaan mahdollisen joustavuuden ja turvallisuuden.

DULCOnnex Blue mobiiliratkaisuihin

DULCOnneX Blue -mobiilisovellus muuttaa älypuhelimen keskusohjausyksiköksi ja mahdollistaa magneettitoimisen gamma/ X -kalvoannostelupumpun mukavan käytön. Pumppua ohjataan Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustetuilla älypuhelimilla Bluetoothin kautta. Sovellusta kehitetään koko ajan eteenpäin, ja siihen tulee jatkossa mukaan myös muita DULCOnneX-yhteensopivia tuotteita ja lisätoimintoja.

Kiinnostavatko digitaaliset ratkaisut? Kysy lisää prominent@prominent.fi!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top