ProMinentin jääkiekkoveikkaukseen osallistui huimat 195 henkeä – voittaja on nyt selvillä!

Jääkiekon MM-kisat 2023 järjestettiin Tampereella ja Riiassa 12.-28. toukokuuta. Kultaa sai Kanada ja hopeaa Saksa. Latvia juhli historiansa ensimmäistä MM-mitalia sijoittumalla pronssille! Suomen osalta turnaus päättyi jo puolivälierävaiheeseen.

ProMinent Finland oli kisahengessä mukana jääkiekkoveikkauksen avulla. ProMinentin kevään 2023 jääkiekkoveikkaukseen osallistui huimat 195 henkeä! Viimeksi veikkaus järjestettiin vuonna 2019, mutta tänä vuonna veikkaus saavutti huomattavasti suuremman osallistujajoukon.

Suurin osa veikkasi Suomea voittajaksi

Suomi oli veikkauksen ehdoton ennakkosuosikki: yhteensä 131 osallistujaa eli huimat 67 % veikkasi Suomea MM-mestaruuden voittajaksi. Maailmanmestarin arvasi oikein 20 vastaajista eli noin 10 %. Kanada oli veikkauksen ennakkosuosikkina voittajaksi Suomen jälkeen.

Veikkauksen voittaja on nyt selvillä

Mahdollinen maksimipistemäärä veikkauksesta oli 110 ja veikkauksen voittajan pisteet olivat 85/110. Voittaja oli Tarja Hongisto Hyvinkäältä ja hän saa palkinnoksi jääkiekkopelipaidan.

Jaetulle toiselle sijalle pääsi 80 pisteellä, johon ylsi jopa 11 veikkaajista: Juha S. Jani L., Petri P., Heikki R., Tommi V., Jouni L., Juha K., Jarmo H., Pauli E. Petri F. ja Sami H. Koska hopeasijalle oli tunkua, jokainen 80 pistettä saanut palkitaan leijonahuivilla!

Pisteiden tyyppiarvo eli moodi oli 60 pistettä. Veikkaus oli tänä vuonna vuotta 2019 huomattavasti vaikeampi: vuonna 2019 oli vähemmän osallistujia, mutta silloin jopa neljä osallistujaa sai 100 pistettä. Tämän vuoden veikkauksessa erityisen vähän oikeita tuloksia oli otteluissa Suomi-USA ja Kanada-Sveitsi.

Oikea rivi oli seuraavanlainen

ProMinent Finlandin virallisena pisteenlaskijana toimi Inka Laine, joka on jo kolmatta kesää kesätöissä ProMinentilla. Kesätöissä voikin päästä tekemään paljon erilaisia työtehtäviä!

Onnittelut voittajalle sekä toiselle sijalle tulleille ja kiitos kaikille osallistujille! Jos haluat tietää oman tuloksesi, ole yhteydessä Anjaan, temmes.anja@prominent.com.