ProMinentin palvelukokonaisuus kattaa kaiken asennuksesta etävalvontaan saakka

ProMinent on tunnettu laadukkaista tuotteistaan vedenkäsittelyyn ja annosteluun. Tuotteiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaista ratkaisua, joka pitää sisällään huollon, laitteiston ylläpidon ja etävalvonnan.

Hoidamme asiakkaillemme laitteiston asennuksen, käyttöönoton sekä koulutuksen

Annostusasemat ja mittauspaneelit kootaan tehtaillamme räätälöidysti aina asiakkaan tarpeisiin ja toimitetaan nopeasti asiakkaillemme, ja tulemme mielellämme myös asentamaan laitteistot paikalleen.

Asennuksen jälkeen on tärkeää kalibroida laitteistot, pystyttää datayhteydet ja varmistaa toiminnallisuudet. Käyttökoulutus pidetään aina joko ProMinentin toimistolla, asiakkaan tiloissa tai suoraan asennuskohteessa. 

Huolto ja varaosien saatavuus kuuluu kokonaisuuteen

ProMinentin palvelukokonaisuuteen kuuluu määräaikaiset laitehuollot sekä laitteiston vuosihuolto vuosittain. Lisäksi seuraamme ja ylläpidämme järjestelmällisesti palvelukokonaisuutta ja yhteistyötä. Kaikki laitteiston varaosat löytyvät nopeasti suoraan varastostamme, joten olemme valmiita myös yllättävissä tilanteissa.

DULCOnneX-etävalvonta täydentää palvelukokonaisuuden

Reaaliaikainen etävalvonta mahdollistaa paljon: laitteilta pystytään keräämään yhä enemmän ja enemmän tietoa. Käytännössä riittää mA-ulostulo, jonka avulla mikä tahansa laite voidaan liittää etävalvontajärjestelmäämme. ProMinentin etälukuportaalin kautta laitteen keräämä tieto on kätevästi luettavissa reaaliaikaisesti niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tarvittaessa tieto voidaan siirtää myös tietorajapinnan kautta asiakkaan omaan järjestelmään.

Etävalvonta on kätevä erityisesti niissä paikoissa, joihin on hankala päästä, jotka ovat kaukana laitoksesta tai halutaan mitata ja valvoa eri parametrejä. Näitä voivat olla esimerkiksi vedenottamot, vesitornit sekä venttiilikaivot kunnallisessa vedenjakelussa. Etälukuportaalin käyttöön pidetään aina käyttöönottokoulutus ja niin laitteisto kuin ohjelmisto toimitetaan helposti asiakkaalle käyttöönottovalmiina.

Ammattimainen henkilökuntamme tarjoaa aina sinulle räätälöidyn kokonaisuuden, ja meiltä saat koko palveluketjun kattavan kokonaisuuden avaimet käteen -ratkaisuna. Meidät on helppo ja nopea tavoittaa: saat ProMinentilta aina nimetyn asiakasvastaavan.

 

Kirjoittaja on ProMinent Finland Oy:n myyntipäällikkö Toni Hämäläinen, intohimoinen urheilun seuraaja sekä itsepuolustuslajin harrastaja.  Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä toni.hamalainen@prominent.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top