ProMinentin pumput kestävät aikaa

ProMinentin tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita ja kestäviä! Kysyimme ProMinent Finlandin 25v-juhlaviikkojen yhteydessä asiakkailtamme kuvia vanhoista, edelleen käytössä olevista pumpuista ja saimmekin useammasta pitkään palvelleesta pumpusta kuvan.

Pinnoitus Helinillä on käytössä 15 kpl vanhoja Beta-pumppuja sinkkilinjalla

Pinnoitus Helinillä on sinkkilinjalla 15kpl Prominentin vanhoja Beta-annostelupumppuja, jotka toimivat edelleen moitteetta. Lisäksi vesilaitoksella luotetaan ProMinentin tuotteisiin, mutta siellä on käytössä uudempia tuotteita.

 

 

 

Varastojen kätköistä löytyi 90-luvun prosessipumppu Meta

 Turun AsennusTeam Oy:n varastojen kätköistä löytyi annostelulaite, johon on asennettu Meta MTMa-pumppu vuosimallia 1999.

 

 

 

 

 

Tikkurila Oyj:n vanha Beta-pumppu

Tikkurila Oyj:ssä on Nova-tehtaalla tornipiirin myrkytystä hoitamassa Beta-pumppu. Käyttöönoton ajankohdasta ei ole varmuutta, mutta pumppu toimii edelleen hyvin. Tikkurila Oyj:ltä löytyy lisäksi Sigma, joka on ollut toiminnassa 20 vuotta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Laitilasta löytyi käytöstä pumppu yli 25 vuoden takaa

Laitilan Lämpö Oy:ltä löytyi ProMinentin pumppu jo ajalta ennen ProMinent Finlandin perustamista. Tämä magneettitoiminen kalvoannostelupumppu, joka on toimitettu ProMinent Finlandin edeltäjän aikaan, on siis ollut toiminnassa jo yli 25 vuotta!

Lohjan uimahallista löytyi pitkään palvellut pumppu

Lohjan uimahallilla on edelleen käytössä pumppu, joka on ollut käytössä uimahallin avauksesta alkaen eli vuodesta 1995. Tämäkin pumppu on siis jo ajalta ennen ProMinent Finlandin perustamista! Pumpulla pumpataan klooria.

Jos sinulla on vanha pumppu, joka on tullut käyttöikänsä päähän, laita viestiä fi-prominent@prominent.com tai soita 09-4777890!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksesssa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top