ProMinentin ratkaisut jauheiden annosteluun

Annostusjärjestelmä sopii loistavasti erilaisten jauheiden annosteluun. Polymeeri, kalkki, rauta- ja alumiinisulfaatti, urea, sooda, aktiivihiili, PAX, IBUX, Dextriini – ja niin edelleen.

Kaikille näille kemikaaleille on yhteistä, että ne toimitetaan pääasiassa jauhemaisena aineena tai granulaattina ja niistä tehdään valmis käyttöliuos paikan päällä. Käyttökohteita edellä mainituille kemikaaleille on useita kunnallisen vesi- ja jätevesilaitoksien tarpeista aina teollisiin ja kaivosteollisiin prosesseihin ja jätevesien käsittelyyn.

Vankka kokemus annostelu- ja valmistusjärjestelmistä

Olemme ProMinentilla toteuttaneet viime vuosien aikana yli sata erilaista kiintoaineen annostelu- ja valmistusjärjestelmää yksittäisestä laitteesta aina vaativimpiin ja kustomoituihin laitekokonaisuuksiin asti. Viime vuoden suurimpia toimituksiamme ovat muun muassa Espoon Blominmäen uuden jätevesilaitoksen polymeeri- ja kalkkilaitteet sekä erilaiset vaativat ja asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut pääasiassa kalkin, polymeerin sekä urean ja alumiinisulfaatin syöttöön.

Toimitetaanko teillekin annostusjärjestelmä – miten toimituksemme etenevät?

Tyypillinen toimituksemme alkaa aina asiakkaan tarpeen kartoittamisesta, laitteiston tarvitsemasta kapasiteetista, annosteltavasta aineesta sekä käytettävissä olevista tiloista ja tilaluokituksista. Kalkkilaitteistokokonaisuudet toimitetaan usein siiloineen tai vaihtoehtoisesti olemassa olevan siilon pohjasta alkaen aina pumppuja myöten. Polymeerilaitteet määräytyvät pitkälti sen mukaan, onko kyseessä suursäkki- vai piensäkkilaitteisto ja minkälaiset tilat ovat käytössä. Polymeeriasemien toimitukset ovatkin tyypillisesti valmiita laitekokonaisuuksia.

Kun kokonaisuus alkaa olla selvä, toimitamme asiakkaillemme tarvittavat piirustukset ja mallit, ja niiden avulla asiakkaamme on helppo jatkaa omaa suunnittelua. Kun suunnitteluvaihe on saatu valmiiksi ja siirrytään toimitusvaiheeseen, nimetty projektipäällikkömme ottaa tässä vaiheessa vastuun laitteiston saattamiseksi kohteeseen ja vastaa myös vaadittujen dokumenttien toimituksesta. Tyypillisesti tässä vaiheessa käydään läpi vielä detaljitason suunnittelua, yhteyden paikat voivat esimerkiksi vaihtua, voidaan lisätä tai poistaa vielä jokin komponentti ja kokonaisuuteen saattaa tulla vielä pieniä muutoksia – olemme joustavia tässäkin!

Tuemme laitteiston käyttöönotossa

Asennuksen jälkeen tulemme auttamaan laitteiston käyttöönotossa ja koulutuksessa ja tavoitteenamme onkin jouheva ja sujuva toimitusketju aina suunnittelusta laitteiston starttiin saakka. Mikäli teillä on suunnitteilla jokin kuiva-annostukseen liittyvä hankinta, niin autamme teitä mielellämme alusta alkaen!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.

Lue lisää TOMAL-tuotteistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top