Tomal-tuotteilla laaja-alaista kuivatuotteiden annostelua

Tomal on ProMinentin omistama yhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä kuiva-annostuslaitteita. Tomalin valikoimaan kuuluu monipuolisesti tuotteita muun muassa vedenkäsittelyyn, savukaasujen puhdistukseen sekä biopolttoaineiden annostukseen.

Tomal-tuotteita käytetään laajalti eri sovelluksissa

Vedenkäsittelyssä Tomalin valmistamia tuotteita käytetään laajalti erilaisissa sovelluksissa, joista tyypillisimpiä ovat polymeerit ja kalkki. Polymeerin valmistusasemia käytetään paljon niin kunnallisen veden kuin kaivosteollisuuden eri tarpeissa. Tomalin PolyRex on automaattinen laitteisto polymeeriliuosten valmistukseen niin jauhemaisista kuin nestemäisistä polymeereistä.

Kalkin annostukseen toimitamme annostusyksikköjä sammutetulle ja poltetulle kalkille sekä kalkkikivelle. Tomalin ainutlaatuisen moniruuvisyöttimen ansiosta annostustarkkuudeksi saadaan erinomaisen hyvä 1-2%, tällä ja muilla nerokkailla ratkaisuilla varmistetaan järjestelmän luotettava toiminta.

Tarkkuus, turvallisuus ja siisteys

Kuiva-aineiden annostelussa tärkeää on tarkkuus, turvallisuus ja ympäristön siisteys, ja se onnistuu Tomalin laitteilla. Tavoitteenamme on aina suunnitella mahdollisimman kattava laitteisto vastaamaan juuri teidän tarpeitanne. Olipa käytössä sitten siilo, suursäkki- tai piensäkkijärjestelmä, Tomalin järjestelmät takaavat, että jauheiden käsittely on aina nopeaa ja tehokasta ja lopputulos halutunlainen.

Esimerkki Tomalin tuotteista: suursäkin purkulaite

Tomal on kehittänyt jauhemaisen aktiivihiilen syöttöön automaattisen suursäkin purkulaitteen, jolla hiili voidaan syöttää turvallisesti ja pölyämättä vedenkäsittelyprosessiin.

Mikropollutanttien poistumista jäteveden puhdistusprosesseissa voidaan tehostaa sekoittamalla jauhemaista aktiivihiiltä jäteveteen. Aktiivihiili sitoo itseensä tehokkaasti mikropollutantteja kuten mikromuoveja, torjunta-ainejäämiä, huumeita, kloorauksen sivutuotteita ja lääkeainejäämiä.

Lue, miten Orimattilan jätevedenpuhdistamo hyötyy vaihdettuaan vanhan polymeerilaitteen Tomal PolyRexiin! 

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksesssa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ville Kiljander kertoo ratkaisuista lisää, ota yhteyttä kiljander.ville@prominent.com tai +358 44 901 9051.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top