Epäkeskoruuvi- ja lohkoroottoripumppu elintarviketeollisuudessa

Millaisia pumppuja elintarviketeollisuudessa annosteluun? Esimerkiksi epäkeskoruuvi- sekä lohkoroottoripumppu ovat hyviä esimerkkejä elintarviketeollisuudessa käytössä olevista pumpuista.

Annostelupumpuilla annostellaan tarkasti esimerkiksi d-vitamiinia maitoon ja aromeja suklaaseen. ProMinent Finland Oy on myös Netzsch-tuotteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Netszchin epäkeskoruuvi- ja lohkoroottoripumppu soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuden sovelluksiin. Netzschin pumpuilla voidaan pumpata esimerkiksi erilaisia massoja, kuten lakritsi- tai keksimassaa.

Lohkoroottoripumppu ja epäkeskoruuvipumppu on saatavilla myös hygieniaversioina

Netzschin epäkesko- ja lohkoroottoripumppuja on saatavilla myös hygieniaversioina. Hygieniapumpussa kaikki osat täyttävät vaativat EHEDG-standardit (European Hygienic Engineering & Design Group). Kuvassa on Netzschin NEMO-hygieniapumppu.

Lukuisat makeis- ja elintarviketeollisuuden valmistajat hyödyntävät jo ratkaisujamme. ProMinentilta saat pumput myös muihin elintarviketeollisuuden sovelluksiin, kuten juomateollisuuden, panimoteollisuuteen sekä meijeriteollisuuteen. Ota yhteyttä ja löydetään teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu ProMinentin valikoimasta!

 

Lue lisää elintarviketeollisuuden annostelusta tästä blogitekstistä.

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksesssa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Satu Helosvuori kertoo ratkaisuista lisää, ota yhteyttä helosvuori.satu@prominent.com tai +358 40 905 2767.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top