Annostelupumpuilla annostellaan tarkasti esimerkiksi d-vitamiinia maitoon ja aromeja suklaaseen. ProMinent Finland Oy on myös Netzsch-tuotteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Netszchin epäkeskoruuvi- ja lohkoroottoripumput soveltuvat erinomaisesti elintarviketeollisuuden sovelluksiin. Netzschin pumpuilla voidaan pumpata esimerkiksi erilaisia massoja, kuten lakritsi- tai keksimassaa.

Netzschin epäkesko- ja lohkoroottoripumpuja on saatavilla myös hygieniaversioina. Hygieniapumpussa kaikki osat täyttävät vaativat EHEDG-standardit (European Hygienic Engineering & Design Group). Kuvassa on Netzschin NEMO-hygieniapumppu.

Lukuisat makeis- ja elintarviketeollisuuden valmistajat hyödyntävät jo ratkaisujamme. ProMinentilta saat pumput myös muihin elintarviketeollisuuden sovelluksiin, kuten juomateollisuuden, panimoteollisuuteen sekä meijeriteollisuuteen. Ota yhteyttä ja löydetään teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu ProMinentin valikoimasta!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksesssa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.