Pienistä letkupumpuista letkuannostelupumppuihin

Teollisuuden pumput käsittävät laajan valikoiman erilaisia pumppuja erilaisiin tarkoituksiin.

Teollisuudessa käytetään paljon erilaisia pumppuja ja pumpattavilla aineilla voi olla hyvin erilaiset ominaisuudet. ProMinentilla on kehitetty erityyppisiä ja eri toimintaperiaatteilla toimivia pumppuja, jotta jokaiseen sovellukseen löytyy juuri oikeanlainen malli.

Valikoimassamme on kattava määrä letkupumppuja sekä letkuannostelupumppuja. ProMinentin käyttämät erittäin tehokkaat letkut vakuuttavat erityisesti ensiluokkaisella käyttöiällään ja hyvällä kemikaalinkestävyydellään.

Aluksi oli pieniä letkupumppuja

Aluksi ProMinentin valikoimassa oli pieni letkupumppu DF2a, joka tuli vuonna 2001 ja DF4a, joka tuli 2008. Näiden pumppujen tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat kaikki ne, missä pieni syöttöpaine riittää. Nämä pienemmät pumput on suunniteltu erityisesti uima-altaiden, poreammeiden tai wellness-alueiden annostustehtäviin. Annostelu tapahtuu toimivasti, edullisesti ja hiljaa. 

Letkupumppujen valikoima täydentyi yrityskaupalla

Vuonna 2009 valikoima täydentyi, kun ProMinent osti espanjalaisen Boyserin. Valikoimaan tuli mukaan letkupumput DFBa-DFDa. Suuret letkupumput DFB – DFD sopivat erityistehtäviin kaikkien korkeimmillakin syöttömäärillä ja paineille laboratorioissa ja teollisuudessa. Nämä pumput ovat ihanteellisia pastamaisten, korkeaviskoosisten, hankaavien ja haihtuvien aineiden siirtämiseen. Kaikkien näiden mallien toimintaperiaate on yksinkertainen: ne ovat erityisen kevyitä ja turvallisia käyttää.

Teollisuuden pumput: Letkuannostelupumpuissa yhdistyy letkupumppujen ja annostelupumppujen parhaat puolet

ProMinent hyödynsi vuosikymmenten kokemustaan annostelupumpuista yhdistääkseen kahden maailman parhaat ominaisuudet, ja lopputuloksena syntyivät letkuannostelupumput vuonna 2019!

Letkuannostelupumppuja käytetään tuottomääräalueella 10 ml/h – 410 l/h. Tällöin ne pumppaavat enintään 8 baarin paineella. ProMinentin käyttämät erittäin tehokkaat letkut vakuuttavat erityisesti ensiluokkaisella käyttöiällään ja hyvällä kemikaalinkestävyydellään. Letkuannostelupumput voidaan verkottaa DULCONNEX-ominaisuuden avulla kemikaalien hallinta-alustaamme, ja ne mahdollistavat siten etähallinnan.

Moni on päätynyt vaihtamaan kalvonnostelupumpun letkuannostelupumppuun, kun kemikaalien kanssa on ollut haasteita.

Kehitys jatkuu edelleen

Teollisuuden pumput ovat välttämättömiä monissa tuotantoprosesseissa ja ProMinentin letkupumppuja ja letkuannostelupumppuja käytetäänkin monilla eri toimialalla.

Kuten koko ProMinentin valikoimaa, myös letkupumppuja sekä letkuannostelupumppuja kehitetään jatkuvasti eteenpäin!

Tutustu letkuannostelupumppuihin täällä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top