Vedenkäsittelyn tulevaisuus on koko ajan älykkäämpää

Maailma muuttuu huimaa vauhtia ja erilaiset älylaitteet ovat nykypäivää. IoT eli esineiden Internet on koko ajan enemmän pinnalla: lähes kaikesta halutaan kerätä dataa ja halutaan, että erilaisia laitteita voidaan seurailla etänä. Laitteet ovat fiksumpia ja älykkäitä jo itsessään, ja koko ajan älykkäämpien laitteiden kehittäminen ulottuu kaikille toimialoille.

Dataa arvostetaan yhä enemmän myös vedenkäsittelyssä

ProMinent haluaa pysyä vahvasti kehityksen mukana ja olemmekin kehittäneet niin tuotteita kuin palveluita vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Yhä lisääntyvissä määrin asiakkaat haluavat olla tietoisia siitä, kuinka paljon esimerkiksi pumput pumppaavat ja paljonko säiliössä on kemikaalia. Lisäksi halutaan nähdä mittaustietoja reaaliajassa.

Tiedon keräys, reaaliaikaisuus sekä mittausten historiatiedon tarkastelu on koettu tärkeäksi erityisesti aloilla tai kohteissa, joissa täytyy suorittaa laadullisia mittauksia, raportoida ulkopuoliselle taholle, on tarve reagoida reaaliaikaisesti prosessissa tapahtuviin muutoksiin, tai on mahdollisuus, että joudutaan todentamaan laadullisia asioita jälkikäteen.

Toimialallamme on myös siirrytty kohti mallia, jossa toimittajalta halutaan laitteisto ja sille jatkuvaa ylläpitopalvelua. Lisäksi halutaan kerätä tietoa niin mittauksista kuin annostuksistakin, jolloin kokonaisvastuu laitteiston operoinnista siirtyy kokonaan toimittajalle.

ProMinentin älylaitteet ja pilvipalvelut helpottavat asiakkaan arkea

Pilvipalvelut ovat tätä päivää. Yksi isoimmista muutoksista on se, että ollaan siirrytty tuotekeskeisestä ajattelusta palvelumalli-keskeiseen ajatteluun.  ProMinentin DULCOnneX-palvelu on tästä hyvä esimerkki

ProMinent tarjoaa tiedonkeruupalvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimitamme tarvittavat laitteet asennettuna paikalleen, tuotamme tarvittavan datan sekä hoidamme ylläpidon laitteiston osalta. Lopputuloksena asiakkaamme saavat vaivatta haluamansa tiedon ja ProMinent vastaa lopusta. DULCOnneXin avulla käyttäjä voi lisäksi valvoa prosessiaan reaaliaikaisesti, välttää toiminnan keskeytyksiä, saada reaaliaikaiset hälytykset sekä luoda raportteja täysin automaattisesti.

Ohjaillaanko älylaitteita tulevaisuudessa pilvipalvelusta?

Tällä hetkellä yleistyvänä trendinä voidaan nähdä se, että älylaitteiden kautta kaikkea halutaan ja voidaan seurata pilvestä, eli trendinä on real-time monitoring. Tulevaisuudessa esimerkiksi DULCOnneXin ympärille kehittyy myös muita ominaisuuksia ja on selvää, että tulevaisuudessa pilvipalvelun kautta voidaan myös ohjata mittalaitteita sekä pumppuja. Tämä on lähempänä kuin uskottekaan!

ProMinentin valikoimassa on laajasti älylaitteita sekä älytuoteperheitä

Kehityksessä pysyy aallon harjalla vain kehittämällä jatkuvasti uusia laitteita ja laitekokonaisuuksia sekä palveluita niiden ympärille. ProMinent sijoittaa joka vuosi suuren osan tuloksestaan tuotekehitykseen ja alan trendejä seurataan jatkuvasti. Tämä mahdollistaa joustavasti uusien sovelluksien toteutukset erilaisiin kohteisiin ja pystymme myös reagoimaan nopeasti alati kasvaviin vaatimuksiin.

ProMinentilla on valikoimassa lukuisia älylaitteita ja älytuoteperheitä, ja olemme tehneet paljon asiakaskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin hyödyntäen viimeisintä teknologiaa.

Mikäli teillä on mielessä jokin kohde, jossa etävalvonta tai etäohjaus voisi tuoda teille lisäarvoa, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi tai www.prominent-yhteystiedot.fi.

Kirjoittaja on ProMinent Finland Oy:n myyntipäällikkö Toni Hämäläinen, intohimoinen urheilun seuraaja sekä itsepuolustuslajin harrastaja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top