ProMinentin joulukalenterissa nähtiin erilaisia case-esimerkkejä sekä arvontoja

ProMinentin joulukalenteri on ollut huippusuosittu, ja kisoihin ja arvontoihin on osallistunut huima määrä ihmisiä! Joulukalenterissa Gamma/X-pumpusta inspiroituneena luotu Mr. X -hahmo on kertonut toteutetuista sovelluksista ympäri Suomen ja jakanut lahjoja. Vielä 31.12. saakka ehdit osallistumaan osaan arvonnoista!

 Case-esimerkkejä luukkujen takana

 Joulukalenterin kuvituksessa olevat tähdet osoittavat paikkakuntia, joilta löytyy joulukalenterissa esiteltyjä ratkaisujamme. Joulukalenterin aikana olemme esitelleet muun muassa seuraavia vedenkäsittelyn ja annostelun ratkaisuita ympäri Suomen:

 24. luukun takana tonttumetsästys on käynnissä

Keitä ylhäällä olevasta kuvasta löytyy? Käy avaamassa 24. luukku! Kaikille oikein arvanneille lähetämme yllätysjoululahjan. Vastausaikaa on 31.12. saakka.

Promisti-blogin aarteenetsintä on yhä käynnissä

Etsi Promisti-blogista Mr. X -hahmo tonttulakissa, klikkaa häntä ja lähetä yhteystietosi! Kaikkien Mr. X -hahmon löytäneiden ja yhteystiedot lähettäneiden kesken arvotaan 5 kpl Victorinox-linkkuveitsiä.

Vihje: Mr X. on uppoutunut veden desinfioinnin kokonaisuuteen ja erityisesti kalvosuodatinlaitteistot kiinnostavat, joten saatat löytää hänet sieltä!

Uistin- ja lakuarvonnat käynnissä

20. luukussa on käynnissä visa, jossa oikeiden vastanneiden kesken arvotaan huikea lakupakettipalkinto. Myös uistinten arvonta on käynnissä, joten avaa 22. luukku ja osallistu arvontaan!

Kierrätyskampanja on voimassa 31.12. saakka

Aiheuttaako annostelupumppu liikaa työtä, alkaako epäkeskoruuvipumppu tai UV-laite tulla tiensä päähän? Lähetä kuva vanhasta laitteestasi meille, niin katsotaan sopiva uusi tilalle kampanjahintaan! Saat alennuksen myös muiden toimittajien vanhoista laitteista vaihtaessasi ne uuteen.

Ota yhteyttä fi-prominent@prominent.com ja mainitse viestissä ”Kierrätyskampanja”, niin osallistut myös Victorinox-linkkuveitsien arvontaan.

Luithan myös nämä?

Bongasithan myös nämä blogitekstit joulukalenterista? Jos et ole käynyt vielä lukemassa, niin nyt on hyvä hetki!

ProMinent on vedenkäsittelyyn ja annostustekniikkaan erikoistunut yritys. Osaava henkilökuntamme avustaa niin oikean tuotteen valinnassa, asennuksessa kuin huoltoasioissa. Lue lisää sivuiltamme www.prominent.fi ja www.prominent-yhteystiedot.fi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä sähköpostitse fi-prominent@prominent.com tai puhelimitse +358 9 4777 890.

Lue myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia

Go to Top